L’Alt Urgell mostra el seu producte local a la Fira MOS–Sant Miquel

Els sabors de l’Alt Urgell han tingut un paper destacat a la primera edició de la Fira MOS–Sant Miquel, celebrada a Lleida del 27 al 29 de setembre en el marc de les Festes de la Tardor. El nou certamen ha posat en valor la gastronomia i el producte de proximitat, amb una gran acollida per part dels visitants.

La fira ha reunit més de 70 expositors i una cinquantena d’activitats participatives, entre showcookings, tastos i tallers, convertint-se en un punt de trobada per a famílies i persones amants de la bona cuina.

L’Alt Urgell hi ha estat present amb un estand del Consell Comarcal, integrat dins el programa Gust de Lleida de la Diputació de Lleida. Els visitants hi van poder tastar productes locals d’Embotits Casa Bernadí i de la Granja Canemar, que també va participar a la festa Gust de Lleida Experience, oferint degustacions dels seus elaborats de conill en un ambient festiu amb música i activitats a l’aire lliure.

Aquest èxit posa de manifest la riquesa gastronòmica de les comarques de Lleida i reforça la importància de donar visibilitat als petits productors, actors clau per garantir la sobirania alimentària i preservar la qualitat dels aliments arrelats al territori.

Amb la seva participació, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell referma el compromís amb la promoció del producte local, l’artesania alimentària i el desenvolupament sostenible del territori, en un any en què Catalunya ha estat reconeguda com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025.

Vegeu-ne la crònica de Lleida TV, del minut 1.45 al 10.06.

Deixa un comentari