Trobada entre Productors Agroalimentaris i Restauració

FOMENTANT EL CONSUM DE PRODUCTES LOCALS I L’ARRELAMENT A LA COMARCA

Exitosa Trobada entre Productors Agroalimentaris i Establiments de Restauració a Alt Urgell i Cerdanya

Alt Urgell, el passat 27 de setembre, a les 17:00 hores, es va dur a terme una destacada trobada al CETAP, on es van donar cita als productors agroalimentaris i representants del sector de la restauració de les regions d’Alt Urgell i Cerdanya.

Aquesta trobada va ser possible gràcies a la col·laboració de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal d’Alt Urgell, l’Associació Menjat l’Alt Urgell, i el Consorci d’Alt Urgell i Cerdanya (CAUC) a través del Programa GUSTUM.

L’objectiu principal d’aquesta reunió va ser impulsar el consum de productes locals als establiments de restauració de la zona, promovent així l’economia regional i el valor dels productes de proximitat.

La jornada es va dividir en dues parts fonamentals. En primer lloc, es va fer una presentació detallada dels productors agroalimentaris i els restauradors presents. Posteriorment, es van dur a terme entrevistes i converses personalitzades entre els productors i els representants dels establiments de restauració. Durant aquestes interaccions, els productors van tenir l’oportunitat d’explicar en profunditat els seus projectes i oferir mostres dels productes als participants.

En aquest enriquidor esdeveniment, van participar un total de 12 productors i 13 empreses de restauració, que van incloure hotels, restaurants i serveis de càtering a Alt Urgell i Cerdanya. La trobada va reunir aproximadament 40 persones a l’auditori del CETAP.

Cal destacar la presència fonamental de l’Associació Menja’t l’Alt Urgell, que a més de ser una de les impulsores d’aquesta acció, representa més de vint productors agroalimentaris d’Alt Urgell.

Aquest esdeveniment subratlla el compromís de la regió amb el desenvolupament econòmic local i la promoció dels productes de la terra a la gastronomia regional. El Consell Comarcal d’Alt Urgell, juntament amb els seus col·laboradors, continua treballant en iniciatives que enforteixin els llaços entre productors i restauradors, impulsant així la sostenibilitat i la qualitat a l’oferta alimentària local.