
Seda Líquida
Sobre l'empresa
Sake artesà del cor del Pirineu, amb ànima japonesa i projecció internacional
Al poble de Tuixent, envoltat pel Parc Natural del Cadí-Moixeró, neix Seda Líquida, un celler singular dedicat a l’elaboració de sake artesà.
Fundat el 2015 per Antonio Campins, gastrònom i creador d’utensilis de cuina, el projecte s’inspira en els mètodes tradicionals japonesos, respectant-ne les tècniques, els ingredients i l’esperit transmesos pels mestres d’aquell país.
Ajudat per la seva dona Isabel Martínez, Campins elabora de forma artesana cinc tipus diferents de sake que han conquistat restaurants de prestigi i s’exporten a països dels cinc continents.

A més, són els creadors d’un vermut de sake únic, elaborat amb una recepta secreta del Priorat i herbes de la Vall de les Trementinaires, que fusiona tradició catalana i japonesa en cada gota.
El secret? el saber fer ancestral del Japó i l’aigua pura del Pirineu, que donen com a resultat un producte autèntic, delicat i sorprenent.