Cartes La Seu: Ara, La Seu Postal

Després d’anys com a punt de referència en l’enviament de cartes i paquets “Cartes la Seu” inicia una nova etapa com “La Seu Postal” sota la direcció de David Cota.

1. Quina és l’activitat del negoci que has reemprès?

“La Seu Postal”, és una empresa de serveis postals, amb una dilatada trajectòria de més de 26 anys i molt arrelada a la ciutat.

2. Quin enfocament personal vols donar-li al negoci per impulsar-lo?

Actualment, el negoci fruit del seu bon treball, manté una cartera de clients molt sòlida, però no disposa de pàgina web o xarxes socials per donar-se a conèixer, la idea és impulsar el negoci adaptant-lo als temps actuals i digitalitzant l’empresa en tots els seus àmbits, fer campanyes de màrqueting i a més volem oferir nous serveis complementant-los amb els que ja s’ofereixen i ampliar el rang de treball, que ens faci créixer de manera ordenada i sostinguda en el temps.

3. Quin tipus d’acompanyament has acordat amb el propietari anterior per tal de traspassar tot el coneixement i la cartera de clients?

He trobat en la Cristina una persona oberta, disposada a arribar acords i amb la que vaig tenir bona connexió, això em va fer plantejar que és una persona que volia que continués a la plantilla i així serà. La Cristina s’incorpora com a una companya més, de manera indefinida i aprendrem de tots els seus coneixements.

4. Penses expandir la plantilla i contractar personal nou?

Actualment, subroguem a dues treballadores i fem la incorporació de la Cristina. En el futur volem créixer amb perspectiva de contractar personal nou, en paral·lel al creixement del negoci i els serveis d’una manera ordenada.

5. Quant temps han durat les negociacions i com les descriuries?

Aproximadament uns dos mesos. Han estat bones per la predisposició d’ambdues parts a arribar a consensos, facilitant i aclarint tota la informació perquè les negociacions hagin sigut transparents en tot moment.

Cert és també que al principi, ens enfrontem a un món nou, com són les negociacions per una compravenda d’aquestes característiques i tens neguits, però amb el pas del temps i amb la tranquil·litat i calma, el camí es va aplanant.

6. Quin consell oferiries a un emprenedor que està en les primeres etapes del procés de reempresa?

Sens dubte, els consells que els hi donaria, és que aprofitin molt el que Reempresa posa al seu abast, com els materials, els cursos, etc. Que no tinguin por i neguits i que vagin per al seu objectiu, que tinguin paciència i sobretot que tractin de buscar vincles amb els cedents perquè per a molts és com el seu fill que han cuidat i han vist créixer durant anys.

Que preguntin molt, recavin tota la informació necessària i sobretot que tinguin molta empatia, sense forçar les coses, no insistir si veuen que no és el projecte, perquè es tracta de complementar-se amb el cedent, crear complicitats i confiances per arribar a bon port, sent conscients que ambdues parts haureu de cedir dintre de la negociació.

Per últim, vull agrair a Reempresa i a la Marta Visa, la nostra consultora del CETAP, la seva predisposició d’ajudar i els seus consells, que han ajudat a tancar l’acord satisfactòriament.

Deixa un comentari