Els dies dimarts 7 i dijous 9 d’octubre de 2025, de 16:00 h a 19:00 h, el CETAP Alt Urgell (Plaça de les Monges, 2, 3a planta, La Seu d’Urgell) acollirà la 3a edició del curs de Manipulador d’Aliments.
Aquesta formació està pensada per a totes les persones que treballen o volen treballar en sectors on és necessari manipular productes alimentaris, com ara restauració, comerç d’alimentació, indústria agroalimentària o serveis de càtering.
El curs estarà impartit per Eulàlia Velázquez, llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments i tècnica agroalimentària del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, amb més de 15 anys d’experiència en higiene i seguretat alimentària.
Objectius i continguts de la formació
L’objectiu és oferir els coneixements necessaris per garantir una manipulació segura dels aliments, prevenir riscos i complir amb la normativa vigent. Els principals continguts són:
- Contaminació dels aliments: tipus i factors de risc
- Malalties d’origen alimentari
- Bones pràctiques de manipulació d’aliments
- Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries: conceptes bàsics i mesures per a una preparació segura
Inscripcions
👉 Reserva la teva plaça a través de l’enllaç: bit.ly/CETAP2025
Per a més informació: Marina Capella
correu electrònic: mcapella@ccau.cat